VELJAVNO OD 9. OKTOBRA 2023

Upravljalec te spletne strani je VOGELNIK SAJE BRINA – PEVKA Tukaj lahko najdete informacije, katere vaše osebne podatke zbiramo preko te spletne strani, na kakšni podlagi, v kakšen namen in kakšne so vaše pravice v zvezi s tem. Da bi bili čim bolj točni in ažurni, vsebine občasno tudi posodabljamo.

KONTAKT
Kontaktnega obrazca na spletni strani trenutno ni.

PRIJAVE NA NOVICE IN OBVESTILA
Trenutno obrazca za naročanje na novice in obvestila na spletni strani http://brinavogelnik.si/ ni.

SAMODEJNO ZBIRANJE
Za namen delovanja in analize delovanja te spletne strani nekatere podatke zbiramo tudi samodejno, med njimi pa so lahko tudi osebni podatki. Ocenjujemo, da imamo za to legitimni interes, in da s tem ne posegamo  v vaše pravice do zasebnosti. Sem sodijo nastavitve glede jezika, IP naslov, lokacija, nastavitve naprave, operacijski sistem naprave, podatki za prijavo, čas uporabe, zahtevani URL naslov, statusno poročilo, uporabnikovo orodje (podatki o različici brskalnika), operacijski sistem, rezultati (obiskovalca oz. gosta), zgodovina iskanja, ID rezervacije in vrsta videnih podatkov. Te informacije uporabljamo tudi pri preiskavah in zaznavanju prevar. Te osebne podatke lahko uporabimo tudi za oceno tveganja in v varnostne namene in vključno s preverjanjem uporabnikov. Za ta namen lahko osebne podatke delimo tudi s tretjimi osebami, npr. z organi pregona, kot to določa veljavna zakonodaja, in z zunanjimi svetovalci. Podatke lahko zbiramo samodejno tudi preko piškotkov. Podatkov ne delimo z nikomer, razen s pogodbenimi izvajalci, ki skrbijo za delovanje spletne strani.

DRUGIH OSEBNIH PODATKOV PREKO TE SPLETNE STRANI NE ZBIRAMO
Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo,  uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Ne moremo pa izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij. V povezavi z delovanjem spletne strani in storitev, ki jih ta zagotavlja, VOGELNIK SAJE BRINA sodeluje s ponudniki storitev, ki omogočajo storitve gostovanja znotraj Evropskega gospodarskega prostora. Če bi se to kdaj spremenilo, in bi prišlo do izvoza v države zunaj Evropskega gospodarskega prostora (“tretje države”), v katerih veljavni zakoni ne ponujajo enake stopnje zaščite podatkov, bo  VOGELNIK SAJE BRINA sprejela potrebne ukrepe, da bodo podatki kljub temu varni.

ZAHTEVKI IN VPOGLEDI
Kadarkoli lahko zahtevate popravek svojih osebnih podatkov, trajen izbris osebnih podatkov ter izvoz in vpogled oz. dostop do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, lahko pa tudi ugovarjate obdelavi ali zahtevate neoviran in neposredni prenos podatkov k drugemu upravljalcu, in sicer pisno, na elektronski naslov brina.vogelnik@guest.arnes.si

INFORMACIJSKI POOBLAŠČENEC
Kadarkoli lahko izkoristite tudi pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS, če menite, da je prišlo do kršitve vaših pravic. Če ugotovimo, da je prišlo do nevarne kršitve vaših osebnih podatkov, vas bomo o tem obvestili, ravno tako pa tudi Informacijskega pooblaščenca RS, če bo to potrebno.

Za vsa vprašanja, mnenja in pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov se lahko obrnete na e-naslov: brina.vogelnik@guest.arnes.si

VOGELNIK SAJE BRINA – PEVKA